Skal du være medlem?

Medlem
Har du lyst til at bakke op om vores vision og lokale idégrundlag? Og vil du gerne have et fast sted at gå til brugstræning med din hund? Så kan et medlemskab være det rigtige for dig. Som medlem har du opstillings- og stemmeret på generalforsamlingen. 

Det koster 1000 kr. om året at være medlem og betalingen skal være klubben i hænde hvert år inden 1. marts.

Lokalmedlem
Hvis du i forvejen er medlem af en PH klub, men også gerne vil komme for at træne sammen med os, så kan du søge om at blive lokalmedlem. Du har ikke adgang til vores generalforsamling som lokalmedlem.

Det koster 500 kr. pr. kalenderår at være lokalmedlem. 

Har du hvalp eller familiehund?

Hvalpetræning retter sig mod hunde i alderen 2 til 7-8 måneder. Træningen er som al anden træning hos os baseret på positive metoder og på hvalpens præmisser og dens aktuelle modenhed. 

Der arbejdes med at hvalp og hundefører får etableret en positiv og stabil kontakt med hinanden og bliver motiverede til at træne og lære. Der arbejdes også med socialisering af hvalpen i forskellige miljøer.

Et hvalpekursus koster 750 kr. og forløber over 10 uger. 

Her i foråret 2021 foregår hvalpetræningen om torsdagen fra kl. 18.30 og en times tid frem.

Du kan tilmelde dig her

Motivationstræning retter sig mod hunde, der er ældre end 7-8 måneder. Tilbuddet om deltagelse i dette kursus er ikke betinget af, at man har været på hvalpekursus. Træningen tilrettelægges under alle omstændigheder ud fra hundens og førerens aktuelle niveau.

Der arbejdes med hundens motivation og glæde ved at lære nyt og ved at samarbejde med sin fører.

Det vil være godt at fortsætte med dette kursus i forlængelse af et hvalpekursus eller som optakt til et eventuelt medlemskab, enten for at træne Politihundeforeningens program eller for at have et fast sted at komme til træning med sin hund.

Et kursusforløb koster 750 kr og forløber over 10 uger med træning en gang ugentligt.

Du kan tilmelde dig her